Elektronik

Jeg kan godt lide at gå på internettet og se på elektronik. Jeg går ind på alle mulige sider som for eksempel eBay, hvor man kan finde både brugt og ny elektronik.

Jeg kigger på telefoner, tablets, computere, fjernsyn og alt, hvad der måtte være ind imellem. Det er ikke altid, jeg køber noget, men når jeg gør, så er det fordi jeg finder en gadget eller en pris, som jeg simpelthen ikke kan sige nej til. Det er sket før.

Den sidste store ting, jeg købte, var en opbevaringsserver til mit hjemmenetværk. Det fungerer rigtig godt, hvis man, som jeg, har rigtig meget musik og mange film, og samtidig har flere forskellige computere i sin husstand, så kan det være rart at have adgang til sine data fra alle forskellige computere, i stedet for at man skal til at overføre det gennem et USB-stik eller sende det gennem internettet. Så kan man lige så godt bare lagre informationerne ét sted. Nu kører min server stabilt, og den hjælper mig i min dagligdag helt vildt.

Problemet, som altid, er bare pris. Men med et Hurtigt lån så er alt på plads, hvis man falder over noget, som man bare må have. Og det hænder jo.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *