3 år senere

3 år senere og her er jeg igen, venner og veninder!

Det her er bare et meget kort indlæg, som jeg laver, for at gøre opmærksom på at bloggen nu for alvor starter op igen. Den kom desværre aldrig rigtig i gang, så tænk på det som en relancering eller nyskabelse af bloggen! Den kommer stadig til at handle om alt det, jeg synes er spændende – teknologi, sport og livet – med lidt mere fokus på at snakke om ny teknologi eller sportsbegivenheder. Et eksempel? Jo, lige nu ville jeg skrive om iPhone 7 og de paralympiske lege, for eksempel.

Så. Nu ved du, at jeg er tilbage. Hvor meget kommer jeg så til at være tilbage? Ikke så tit, som man måske kunne håbe på. Jeg bestræber mig efter at skrive ca. hver anden måned, for det er dejlig nemt og en masse nyt kan nå at ske! Så tuttelu indtil da!

paralympiske lege

This entry was posted in hverdag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *