Solide skærebrætter letter dit arbejde i køkkenet

Er der noget mere irriterende, end når der går hul på et skærebræt, eller det knækker, fordi det er for tyndt til dine skarpe knive? Personligt foretrækker jeg gode, solide Skærebrætter, der kan holde til at blive brugt igen og igen, og der må gerne være flere, så jeg kan arrangere ingredienserne hver for sig, lige til at hælde i gryden på det rette tidspunkt. Endnu en vigtig grund til, at skærebrætterne skal være solide, er, at man kan skære sit element langt bedre. Du kan lægge markant flere kræfter i, når du ved, at det, du skærer ned i, kan holde til den kraft, som der kommer mod det. Dette gælder især. hvis du står med store stykker af kød, hvor er evt. kan være ben i, og du nærmest skal slå kniven mod kødet. Derfor gør et solidt skærebræt dit arbejde i køkkenet langt lettere.

Dette billede er fra www.freeimages.com

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *